Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

ZZPer Drechtsteden

Adres
Postcode
Website http://www.zzperdrechtsteden.nl/
Contactpersoon
Aantal leden
Kosten lidmaatschap
Toelichting

Als Zelfstandige Professional heb je andere wensen, ideeën en behoeftes dan grotere ondernemingen met personeel in dienst. Je moet als Zelfstandige Professional alles zelf doen, zelf uitvinden. Je bent directeur, werknemer, secretaresse, financieel medewerker, uitvoerder en bedenker van alles wat er binnen je bedrijf moet gebeuren. Ben jij er niet dan is er niemand. 

Op sommige momenten is het dan fijn om een netwerk te hebben waar je op terug kan vallen. Dat je met al je vragen bij die mensen terecht kunt om verder te komen met de werkzaamheden die je moet doen. Dat als je een samenwerkingspartner zoekt deze misschien gewoon al in je netwerk zit en dus makkelijk te bereiken is. 

ZZPer Drechtsteden wil jou als Zelfstandige Professional hiermee helpen. Wij bieden een platform aan waar Zelfstandige Professionals kunnen netwerken, samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan, maar bovenal waar we kennis met elkaar kunnen delen. 

Als stichting gaan wij daarom ook 6 bijeenkomsten per jaar organiseren waarin wij de mogelijkheid bieden om te netwerken maar ook om Zelfstandige Professionals te inspireren. Door het uitnodigen van gastsprekers proberen wij jou op verschillende manieren te inspireren. Dit kan zijn door een succesvolle ondernemer uit te nodigen die zijn verhaal komt vertellen. Maar ook door een gerichte workshop te geven over een onderwerp wat voor Zelfstandige Professionals interessant is. Om op die manier een betere ondernemer te worden.

Members en partners van Zwijndrecht Business Plaza

  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Zwijndrecht Business Plaza Meld u nu aan

HIer uw logo
Gemeente Zwijndrecht
HIer uw logo