Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Ondernemersvereniging Zwijndrecht

Adres Postbus
Postcode 3300 AX Dordrecht
Website http://www.ovzwijndrecht.nl/
Telefoon 078 639 00 56
Contactpersoon
Aantal leden
Kosten lidmaatschap
Toelichting

Wie zijn wij

OVZ staat voor Ondernemersvereniging Zwijndrecht, een vereniging die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot grootste business-to-business netwerkclub in de omgeving. De OVZ telt meer dan 200 ondernemers uit het groot-, midden- en klein bedrijf als lid, ondernemers onder elkaar.

U ontmoet bij de OVZ andere ondernemers. Mensen met vragen en/of antwoorden, gelijk-soortige problemen en/of informatie. De één wil van gedachten wisselen, de ander zoekt een leverancier. Dat kan tot samenwerking leiden, maar altijd tot beter begrip. Immers, er wordt intensief gepraat over onderwerpen in het nieuws, lokaal of nationaal. En speciale commissies diepen sommige onderwerpen verder uit. Indien nodig laten we ons daarbij door deskundigen adviseren.

De OVZ is vertegenwoordigd in vele organen. Zo neemt de OVZ deel aan het Platform Overheid Bedrijfsleven, heeft zitting in de Kring Drechtsteden en het Bestuur van de Kamer van Koophandel en is lid van de Regionale Ondernemersfederatie Zuid-Holland-Zuid.

De thuishaven van OVZ is het Develpaviljoen. Daar houden we de meeste bijeenkomsten, die zeer goed worden bezocht, o.a. door de vertegenwoordigers van de Gemeente, Burgemeester en Wethouders, vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel en de Regionale Pers.

Op deze bijeenkomsten wordt u ontspanning en informatie geboden. Een compleet programma met onder andere diners, zakelijke borrels, presentaties en bedrijfsbezoeken.

Members en partners van Zwijndrecht Business Plaza

  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Zwijndrecht Business Plaza Meld u nu aan

HIer uw logo
Gemeente Zwijndrecht
HIer uw logo