Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Zwijndrecht Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Zwijndrecht Business Plaza alle ondernemers uit Zwijndrecht een platform om zich te profileren.

Doel Zwijndrecht Business Plaza:
Het doel van Zwijndrecht Business Plaza is om ondernemers uit Zwijndrecht GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Zwijndrecht Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Zwijndrecht vindbaar. Op Zwijndrecht Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Zwijndrecht. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Zwijndrecht Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Zwijndrecht Business Plaza

  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
  • HIer uw logo
Profiteer van de voordelen als member van Zwijndrecht Business Plaza Meld u nu aan

HIer uw logo
Gemeente Zwijndrecht
HIer uw logo